tiistai 19. syyskuuta 2017

Marttailua keittiössä: MiFukasviswokki ja riisiä


Kauppareissulla löysin Valion MiFu® uutuuden: paprika-chilisuikaleet! Tästä innostuneena kehittelin seuraavan reseptin - nopean ja vaivattoman arkiruuan tietenkin :)

MiFu on kotimaisesta maidosta valmistettu kotikeittiön paistettava proteiinipitoinen ruokien raaka-aine. MiFua voi käyttää kaikkeen siihen, mihin käyttäisi lihaa ja kanaa sekä kasvisruokiin.

Mifukasviswokki ja riisiä

Tarvitset

paketin Valion MiFu® paprika-chilisuikaleita
pussillisen pakastewokkikasviksia
riisiä

Tarjoiluun halutessasi

Valion Dippi & kastike mango ja curry jugurttia

Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Itse tykkään käyttää Uncle Bens täysjyväriisiä ja huom. keittoaika vain 10 minuuttia! Keitä riisi ohjeen mukaan.


Samalla siinä sivussa laita paistinpannu lämpiämään ja valmista wokkikasvikset pussin ohjeen mukaan. Käytin tällä kertaa Finduksen Vietnamese Bamboo shoots &sugar peas -wokkikasviksia. Sopii muuten erinomaisesti MiFu paprika-chilisuikaleiden kanssa! Ja näiden valmistusaika on vain 8 minuuttia!


Lisää wokkivihannesten paiston loppupuolella MiFu suikaleet pannulle. Suikaleet ovat "kypsiä" eli lämmittäminen riittää. Kun suikaleet pikkuisen paahtuivat, niin voi mahtava, minkä makuisia niistä tuli!


Lisää annoksen päälle Valion Dippi & kastike mango ja curry jugurttia - tämäkin on kaupasta löytynyt uutuus!

Ei voi enää helpommaksi ruuan valmistus mennä, jos siis ei eineksiä mikrossa lämmitä ;D

Kotiraati suosittelee jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!