keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Geishasuklaamuffinssit


Näin lehdessä Geishasuklaamainoksen. Ostamalla Fazer Geisha tai Geisha Dark -suklaapatukan, osallistuu Roosa Nauha -keräykseen.

Tein muffinsseja Geishasuklaasta pätkismuffissiohjeella Roosa Nauha -kampanjan hengessä. Kuorrutteeseen käytin nimittäin mansikanmakuista tomusokeria ja siten sain ihanan mansikan maun lisäksi roosan värin. Tällainen ohjeesta tuli:

Geishasuklaamuffinssit

Tarvitset:

200 g margariinia
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

3 kananmunaa

3 dl vehnäjauhoa
3 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta

3 rkl maitoa

100 g Geishasuklaata

Kuorruteeseen tarvitset:

200 g maustamatontatuorejuustoa
2 rkl voita
2 dl Dansukker mansikan makuista tomusokeria


1. Vatkaa huoneenlämpöinen (vatkautuu helpommin) margariini ja sokerit vaahdoksi.

2. Vatkaa munat yksitellen sokerimargariinivaahtoon.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan siivilän läpi, niin taikinaan ei tule paakkuja.

4. Lisää maito ja sekoita.

2. Asettele vuoat muffinssipellille (pysyy paremmin muodossaan, eikä reunat lörpsähdä) ja täytä jokainen puolilleen. Paina jokaiseen vuokaan keskelle pala Geishasuklaata ja peitä vuoka melkein täyteen (kohoavat uunissa).

3. Paista 10-20 minuuttia 200 asteessa. Paistoaika riippuu muffinssien koosta.

4. Muffienssien jäähtyessä valmista kuorrute vatkaamalla kaikki kuorrutteen ainekset sekaisin.

5. Levitä lastalla tai pursota kuorrutetta jäähtyneille muffinseille.


Geishasuklaanmakuista keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!